ACSI Widgets

  • Easy to put together
  • Easy to put on your website
  • Great for grabbing the attention of visitors to your website
  • Shows people that you work with us

Show your website visitors that quality is important to you!

Het logo van ACSI is een kwaliteitskeurmerk en heel herkenbaar voor miljoenen kampeerders in heel Europa. Als geïnspecteerde camping kunt u ook gebruikmaken van ons logo. Stel gratis uw eigen widget met ons logo samen en voeg deze toe aan uw website.

3 widgets to choose from

Een widget is een klein, grafisch element dat eenvoudig toe te voegen is aan uw website en nuttige informatie bevat voor de websitebezoeker. Bijvoorbeeld de gemiddelde cijfers die u krijgt van kampeerders die een beoordeling hebben achtergelaten op onze websites of via onze apps.

Hieronder kunt u kiezen uit 3 verschillende widgets die u zelf kunt samenstellen. Er is een widget om uw ACSI-beoordelingscijfer te tonen, een ACSI logo-widget en een logo widget met de nadruk op de inspectie. Het gebruik van de widgets kost u niets en het samenstellen gaat heel eenvoudig. Mocht u er niet uitkomen, bij elk onderstaat staat een ‘i’. Wanneer u hier op klikt, krijgt u meer informatie. 

How does it work?

  1. Choose one of the widgets that you want to use on your website.
  2. Do you want to add a frame around the widget? Then tick the box ‘framed’.
  3. Then enter your campsite ID number to find the correct details.
  4. Choose the language you want to show information in, and then choose the width that the widget should be.
  5. Then click on ‘See preview’. Does the preview look good? Great!
  6. You’ll see a code at Step 3. You’ll need to copy and paste this code in your website’s code. Not sure how to add this code to your website? Ask your site administrator for help!

Let’s get going: Choose one of the widgets below